Weekmenu van woensdag 1 december tot 4 december

Gebonden pompoensoep

Licht gebonden verse pompoensoep met verse kruiden en Parmezaanse kaas

Tartaar van rund

Klassieke rundertartaar met gepocheerd ei en truffelmayonaise

Preischotel

Op oosterse wijze gemaakte hutspot met een runder saucijs en jus

Heilbot op Japanse wijze 

Gepocheerde heilbot met wilde rijst en diverse gewokte groeten met sojasaus

Hertenbiefstuk met een duchelles  

Herten biefstuk met een puree van paddenstoelen, gratin en groenten

Kipdijen a la Delirobert   

Malse kipdijen stukjes in een kruidige roomsaus met spaghetti en Parmezaanse kaas

Stoofschotel van knolselderij

Vega stoofpotje met knolselderij en paddenstoelen

Pavlova

Eiwitschuim met mandarijnen compote

 

Wie Kent Dit Menu

Carpaccio van rundvlees klassiek

Canard a la Orange

Tiramisu mandarijn

Kerstmenu 2021

bestellen graag voor 20 december dan bezorgen wij het 24 december zoals afgesproken

Koud Voorgerecht Kerstmenu

Salade van gerookte eendenborst  

Frisse salade van witte kool,  gemarineerd met sinaasappel kruiden en gerookte eendenborst

Koud voorgerecht Kerstmenu

Tartaar van kabeljauw

In brunoise gesneden gemarineerde kabeljauw, frisse dressing en gepofte tomaat

Voorgerechten kerst menu

Salade Panzanella “Delirobert”

Toscaanse salade met van tomaat, olijven, kappers, groene asperge, paprika, artisjok

Croutons en dressing

Tussengerechten Kerstmenu

Bisque d’ homard 

Kreeftensoep met rivierkreeftenstaartjes en rouille

Tussengerechten Kerstmenu

Truffelsoep

Licht gebonden truffelsoep met kaasbolletje en diverse paddenstoelen.

Tussengerechten Kerstmenu

Pompoensoep (vega)

Licht gebonden pompoensoep, pompoenblokjes en geroosterde pompoenpitten (vega)

Hoofdgerechten Kerstmeu

 Saffron Heilbot

In roomboter gesauteerde heilbotfilet in saffraan saus, geserveerd met gratin en seizoensgroenten

Hoofdgerechten Kerstmeu

Hertenbiefstuk

Malse hertenbiefstuk met wild jus, wintergroenten en gratin

Hoofdgerechten Kerstmeu

Tortelini en ravioli (vega)

Tortelii met vulling van ricotta en ravioli gevuld met brurrata, op een puree van bloemkool, hazelnoot en gepofte tomaat

Dessert kerstmenu

Lemon Merengue taartje

Taartje met frisse lemon curd en eiwitschuim

Dessert kerstmenu

Kaasplateau

  Selectie van 4 soorten kaas met noten brood

Dessert kerstmenu

Kerst dessert

Witte chocolademousse & mandarijn

Hapjes boxen

Amuse hapjes box

Gerookte zalm met komkommercrème en haringkaviaar, Yabbi’s met sesam en lychee, Baba Anoesch, tomaatpesto, tomaat, tomaat gedroogd en mozzarella.

Combi hapjes box

Caesar kip wrap, Rilette van eend, Baba Anoesch, tomaatpesto, tomaat, tomaat gedroogd en mozzarella, gamba in korianderen en pinda, zalm met komkommercrème.

Vis hapjes box

Zalm met komkommercrème, Yabbies (Australische rivierkreeft) lychee en pimento, tartaar van Hollandse haring met appel en kruiden.

Vega hapjes box

Old Amsterdam met vijgenjam, baba Anoesch met tomaat, en mozzarella, Kikkererwten tajine.

De hapjesbox bestaat uit 15/24 hapjes, serveertray, bakjes en vorkjes/prikkers. U kunt deze direct serveren en hoeft zelf niets meer te doen! Bij een borrel van 2 uur kunt u uitgaan van +/- 3 hapjes per persoon. * U dient de hapjesboxen minimaal 1 dag van te voren te bestellen.

Bedankt voor uw bericht.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later opnieuw.

Weekmenu van woensdag 1 december tot 4 december

Gebonden pompoensoep

Licht gebonden verse pompoensoep met verse kruiden en Parmezaanse kaas

Tartaar van rund

Klassieke rundertartaar met gepocheerd ei en truffelmayonaise

Preischotel

Op oosterse wijze gemaakte hutspot met een runder saucijs en jus

Heilbot op Japanse wijze 

Gepocheerde heilbot met wilde rijst en diverse gewokte groeten met sojasaus

Hertenbiefstuk met een duchelles  

Herten biefstuk met een puree van paddenstoelen, gratin en groenten

Kipdijen a la Delirobert   

Malse kipdijen stukjes in een kruidige roomsaus met spaghetti en Parmezaanse kaas

Stoofschotel van knolselderij

Vega stoofpotje met knolselderij en paddenstoelen

Pavlova

Eiwitschuim met mandarijnen compote

 

Wie Kent Dit Menu

Carpaccio van rundvlees klassiek

Canard a la Orange

Tiramisu mandarijn

Kerstmenu 2021

bestellen graag voor 20 december dan bezorgen wij het 24 december zoals afgesproken

Koud Voorgerecht Kerstmenu

Salade van gerookte eendenborst  

Frisse salade van witte kool,  gemarineerd met sinaasappel kruiden en gerookte eendenborst

Koud voorgerecht Kerstmenu

Tartaar van kabeljauw

In brunoise gesneden gemarineerde kabeljauw, frisse dressing en gepofte tomaat

Voorgerechten kerst menu

Salade Panzanella “Delirobert”

Toscaanse salade met van tomaat, olijven, kappers, groene asperge, paprika, artisjok

Croutons en dressing

Tussengerechten Kerstmenu

Bisque d’ homard 

Kreeftensoep met rivierkreeftenstaartjes en rouille

Tussengerechten Kerstmenu

Truffelsoep

Licht gebonden truffelsoep met kaasbolletje en diverse paddenstoelen.

Tussengerechten Kerstmenu

Pompoensoep (vega)

Licht gebonden pompoensoep, pompoenblokjes en geroosterde pompoenpitten (vega)

Hoofdgerechten Kerstmeu

 Saffron Heilbot

In roomboter gesauteerde heilbotfilet in saffraan saus, geserveerd met gratin en seizoensgroenten

Hoofdgerechten Kerstmeu

Hertenbiefstuk

Malse hertenbiefstuk met wild jus, wintergroenten en gratin

Hoofdgerechten Kerstmeu

Tortelini en ravioli (vega)

Tortelii met vulling van ricotta en ravioli gevuld met brurrata, op een puree van bloemkool, hazelnoot en gepofte tomaat

Dessert kerstmenu

Lemon Merengue taartje

Taartje met frisse lemon curd en eiwitschuim

Dessert kerstmenu

Kaasplateau

  Selectie van 4 soorten kaas met noten brood

Dessert kerstmenu

Kerst dessert

Witte chocolademousse & mandarijn

Hapjes boxen

Amuse hapjes box

Gerookte zalm met komkommercrème en haringkaviaar, Yabbi’s met sesam en lychee, Baba Anoesch, tomaatpesto, tomaat, tomaat gedroogd en mozzarella.

Combi hapjes box

Caesar kip wrap, Rilette van eend, Baba Anoesch, tomaatpesto, tomaat, tomaat gedroogd en mozzarella, gamba in korianderen en pinda, zalm met komkommercrème.

Vis hapjes box

Zalm met komkommercrème, Yabbies (Australische rivierkreeft) lychee en pimento, tartaar van Hollandse haring met appel en kruiden.

Vega hapjes box

Old Amsterdam met vijgenjam, baba Anoesch met tomaat, en mozzarella, Kikkererwten tajine.

De hapjesbox bestaat uit 15/24 hapjes, serveertray, bakjes en vorkjes/prikkers. U kunt deze direct serveren en hoeft zelf niets meer te doen! Bij een borrel van 2 uur kunt u uitgaan van +/- 3 hapjes per persoon. * U dient de hapjesboxen minimaal 1 dag van te voren te bestellen.

Bedankt voor uw bericht.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later opnieuw.